Betrouwbare Chinese webwinkel vinden

Er zijn verschillende manieren om te achter halen welke de meest betrouwbare Chinese webwinkels zijn. Alvorens een webwinkel te kiezen is het aangeraden om tenminste manieren positieve feedback te krijgen van zo een webwinkel.

Online informatie zoeken

Je kunt bijvoorbeeld online kijken op chinesewebshops.net en hier een vergelijking maken tussen de webwinkel. Je kunt hier ook zien welk de top 10 meest betrouwbare webwinkels zijn en op basis van welke factoren deze tot de top 10 horen.

Referentie vragen bij familie en kennissen

Zo kun je ook informeren bij familie, kennissen en vrienden die ervaring hebben met online bestellen. Op zo een manier kun je uit vertrouwde bronnen informatie verkrijgen. In dit geval moet je wel zeker zijn dat je desbetreffende persoon kan vertrouwen. Het is niet aangeraden om op basis van een referentie alleen al ook bij een onbekende webwinkel te bestellen.

Reviews en forums lezen

Een andere methode is om mening van onbekende te weten over een bepaalde product, dienst of website. Op de meeste websites of wenwinkels kun je als klant een review plaatsen ook kun je een forum joinen waar je met anderen kan praten of advies vragen over hun ervaring met een bepaalde product.

Kijken naar de beschikbare betalingsmogelijkheden

Als een webwinkel geen bekende en betrouwbare betalingsmogelijkheden beidt dan kun je deze meteen schrappen van je lijst. Tenminste de optie om met PayPal te betalen moet aanwezig zijn.