Babykamer accessoires & speeltjes trends

Weinig zo veranderlijk als de wereld van de babykamer speeltjes, interieur & accessoires. In dit artikel bespreken we een aantal van de trends die we voor komend jaar voorzien en merken om in de gaten te houden.

De Scandinavische revolutie

Het zal je ongetwijfeld niet onopgemerkt gebleven zijn dat de meeste hoogwaardige kinderkamer interieur met name uit het hoge noorden komt, we doelen dan specifiek op Zweden en Denemarken.
Deze bedrijven maken hoogwaardig, uniek, stijlvol maar bovenal ook duurzame producten en dat is met het oog op de toekomst van onze kleintjes des te belangrijker!

Op dit moment zijn met name de babygyms erg populair en niet om aan te slepen onder Nederlandse ouders. Ze zijn o.a. verkrijgbaar bij CozyKidz. Een van de absolute topmerken in dit segment is Loullou. Een heel leuk decoratie stuk waarbij baby’s leren te spelen. Een absolute must have voor de babykamer dit jaar.

Verder zijn poppenbedjes helemaal HOT! Met name die van Sebra. Erg bekend zijn de normale bedden van Sebra, het befaamde Kili bed. Maar ze hebben nu ook een variant speciaal voor poppen, en indien je kleine al slaapt in een Kili bed, is het leuk om deze erbij te hebben voor de poppen. Ze zijn te vinden o.a. hier. Als je kleine van poppen houdt dan zeker dit bed erbij bestellen.

Derde trend is dan de glijbaan. Ja niets leukers dan van een glijbaan afgaan. Waarom niet ook thuis in plaats van alleen in de kinderspeelplaats. De beste glijbanen zijn van het merk Jupiduu. Wist je dat zelfs de Engelse prins George er een heeft? Nou als het goed genoeg is voor George dan zeker ook voor jouw zoon of dochter. De meeste glijbanen zijn lelijk, maar deze niet, deze is op zichzelf ook een uitermate fraai en kek ontwerp.